Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Είναι θέμα πατριωτισμού

Της Αιγύπτου θα γίνει... δεν πρέπει, δεν είναι σωστό, απεναντίας είναι και επικίνδυνο να γίνει της Αιγύπτου αλλά... αλλά όπως το πάνε οι πολιτικοί μαζί με τους δημοσιογράφους και τα εκδοτικά τους κατεστημένα, όλη αυτή η κατάσταση στη χώρα μας έχει συσσωρεύσει μεγάλη οργή στον κόσμο και κάποια στιγμή όλη αυτή η ενέργεια θα εκραγεί ο κόσμος θα αντιδράσει άσχημα, είτε είναι Σιριζα, είτε ΚΚΕ είτε ΠΑΣΟΚ, είτε ΝΔ, είναι ΛΑΟΣ ακόμη και όλες οι άλλες πολιτικές συνιστώσες ένα ειναι σίγουρο, οτι ο κόσμος υποφέρει και θα ξεσηκωθεί.

Όλα τα υπόλοιπα περί ψυχραιμίας και να είμαστε νομοταγής πολίτες όταν δεν είναι οι ίδιοι εκπρόσωποι του κράτους νομοταγής, νομίζω οτι βρίσκονται σε μια κατάσταση που δεν έχει λογική αλλά ξεχειλίζουν από υποκρισία για να μην χάσουν τα "κεκτημένα τους".

Δεν είναι τζαμπατζης ο έλληνας πολίτης, είτε αφορά διόδια είτε συγκοινωνίες. Ο έλληνας πολίτης νιώθει θιγμένος και προδομένος. Για αυτό να κάντε κάτι να απαλύνεται αυτή την πίκρα, αλλιώς δεν θα σας σώσει κανένας, ούτε εισαγγελέας, ούτε αστυνομία ούτε κανένας άλλος.

Ο μόνος τρόπος για να ηρεμίσει ο κόσμος είναι συνετή πολιτική με αγάπη, ομόνοια και πάνω από όλα το δημόσιο συμφέρον. 

Και αφήστε τις γελοιότητες περι τζαμπατζίδων οι οποίες μερικές φορές γίνονται επικίνδυνες με σκοπό να βλάψουν τον έλληνα και να τον κάνουν πειθίνιο όργανο των εισπρακτικών εταιρειών. Το έχω γράψει, ότι όλοι αντιμετωπίζουν τον έλληνα σαν μηχάνημα ανάληψης κάθε λίγο και λιγάκι είτε δημόσιος τομέας είτε ιδιωτικός τομέας τρέχουν και εισπράττουν ότι θέλουν, όσα θέλουν για να καλύψουν τα ανομήματα τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είναι θέμα δεξιού ή αριστερού ή οποιουδήποτε άλλου. Είναι θέμα πατριωτισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου