Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Άλλη μια υπόθεση για το αρχείο


Τα σημάδια των καιρών δείχνουν ολοφάνερα το τι θα ακολουθήσει. Η παρακμή των ελλήνων σε όλο της το μεγαλείο. Ο λαός μας δεν μπορεί να σηκωθεί στα πόδια του. Με στεναχωρεί που όχι μόνο οι πολιτικοί και οι νοοτροπία του συστήματος έχουν αλλοίωση την συνείδηση μας αλλά και εμείς οι ίδιοι μένουμε στάσιμοι χωρίς καμιά αντίδραση.

Οι πολιτικοί έχουν βολευτεί και τώρα χρίζουν υποψήφιους βουλευτές τα παιδιά τους. Μια άλλη μερίδα ελλήνων φανατισμένοι και ποτισμένοι με ανθρωπιστικές ιδέες και άλλες μπαρούφες δίνουν το δικαίωμα σε ξένους λαθρομετανάστες να μπαίνουν σε ελληνικά πανεπιστήμια επικαλόντας το άσυλο. Για τις υπέρογκες προμήθειες της γερμανικής εταιρείας SIMENS δεν έγινε τίποτα, όπως και τόσα άλλα οικονομικά σκάνδαλα, όλα μπήκαν στο αρχείο.

Πές μου έλληνα πολίτη, εσύ που διαβάζεις το κείμενο αυτό, πόσες φορές οι πολιτικοί λένε ότι θα πέσει άπλετο φώς σε κάθε σκάνδαλο που βλέπει την δημοσιότητα; Πόσες φορές το έχεις ακούσει, ότι οι ένοχοι θα πληρώσουν; Και στο τέλος όλες οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο!!!

Θεέ μου πόσο ακόμη θα φτάσουμε χαμηλά; Τι άλλο θα δούμε;…

Τι άλλο θέλεις για να ξυπνήσεις κώλοβολεμένε έλληνα; Τι περιμένεις να έρθει ο λαθρομετανάστης ή το ΔΝΤ να πηδήξει την μάνα σου;

Κατάλαβα, άλλη μια υπόθεση για το αρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου