Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τι όμορφα που ήταν… 4 ημέρες χωρίς τους υπαλλήλους της ΕΣΗΕΑ


Αύριο επιστρέφουν οι δημοσιογράφοι στα γραφεία τους; Αύριο ολοκληρώνεται το 4ημέρο ξεκούρασης για τους δημοσιογράφους; Τι κρίμα! Ήταν πολύ όμορφα που δεν τους ακούγαμε. Τα τηλεοπτικά κανάλια έπαιζαν έργα και διαφημίσεις, ενώ τα ραδιόφωνα μόνο μουσική, χωρίς διαλόγους και ασυναρτησίες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι όμορφα που ήταν 4 ημέρες… Ούτε φωνές, ούτε μουρμούρες, χωρίς υποκρισίες και τυμπανοκρουσίες. Άραγε, από αύριο τι να μας περιμένει;

H ενημέρωση που είχαμε αυτές τις ημέρες την βρίσκαμε στα blogs, τα οποία αρχίζουν και βγάζουν σπυράκια. Μάλλον θα είναι της εφηβείας αφού πλήθος ρουφιάνων, φασιστών, διπλό και πενταπλο-θεσιτών δημοσιογράφων έχουν αλώσει και την μπλογκόσφαιρα. Παροτρύνονται από τα «αφεντικά» της χώρας είτε αυτοί είναι εγχώριοι είτε σε συνεργασία με ξένους, να γράφουν υπέρ των συμφερόντων τους και να παραπλανούν την κοινή γνώμη.

Για αυτό αγαπητοί συνέλληνες να προσέχετε ποια μπλοκ διαβάζεται…

Όσο αφορά τους δημοσιογράφους, πολύ δύσκολα θα μας πείσουν οτι κάνουν λειτούργημα αν και το λογότυπό της ΕΣΗΕΑ γράφει "η δημοίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης".

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου