Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Αφυπνιστείτε συμπατριώτες και εμπιστευτείτε τα καλά blogs


Συμπατριώτες πολλοί απο εμάς τους blogers χτυπάμε τον κώδωνα του κινδύνου με όσα συμβαίνουν στην χώρα μας, άλλα κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα. Φυσικά υπάρχουν και άλλα blogs τα οποία δημιούργησαν τα αφεντικά για αντιπερισπασμό, θα πρέπει να ξεχωρίσουμε τα καλά και ειλικρινή απο αυτά που είναι στημένα και καθοδηγούνται.


Σε λίγο δεν θα μείνει τίποτα να διεκδικήσουμε αφού όλα καθοδηγούνται από τα κόμματα, τις πολιτικές παρατάξεις, τους συνδικαλιστές, τις διάφορες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και άλλες παρεμφερείς επιτροπές και φόρουμ αλληλεγγύης.

Τι μας έμεινε; Το ελεύθερο διαδίκτυο που όσο είναι ελεύθερο θα πρέπει να το αξιοποιήσουμε και να διαδώσουμε την γνώση και την πληροφορία. Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τους συμπατριώτες μας να μαθαίνουν πόσο μεγάλη δύναμη έχουμε εμείς οι Έλληνες και πόσο είναι απασχολημένες όλες οι ξένες δυνάμεις με το ελληνικό χρέος. Εμείς είμαστε μόλις το 2% του ΑΕΠ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορούμε να φέρουμε τέτοιο πανικό στην δύση;

Πρέπει να αφυπνιστούμε, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, να αλλάξουμε πρώτα εμείς νοοτροπία, να αγαπήσουμε τον συνάνθρωπό μας, να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πρώτα στην χώρα μας και φυσικά να αλλάξουμε σχεδόν όλους όσους βρίσκονται εντός Βουλής.

Εγώ δεν πιστεύω ότι οι πολιτικοί μας που φέρουν ευθύνη, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, για την βύθιση της χώρας στην ανυποληψία είναι ικανοί να μας βγάλουν απο την δύσκολη θέση. Εσείς τι πιστεύεται; Να στηριχτούμε στους ίδιους;;;

1 σχόλιο: