Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

"Απίθανη η χρεοκοπία"για την Ελλάδα εκτιμά το Δ.Ν.Τ


Ως απίθανο εκτιμά το ενδεχόμενο χρεοκοπίας στις περιφερειακές οικονομίες της Ευρωζώνης, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που δημοσιεύθηκε με ημερομηνία 1η Σεπτεμβρίου και φέρει τον τίτλο «Η χρεοκοπία στις προηγμένες οικονομίες του σήμερα: Μη απαραίτητη, ανεπιθύμητη και απίθανη». Στην έκθεση, που υπογράφουν οι αναλυτές του ΔΝΤ Κάρλο Κοταρέλι, Λορέντζο Φόρνι, Γιάν Γκότσαλκ και Πάολο Μάουρο, θεωρούν υπερβολικές τις εκτιμήσεις των αγορών σχετικά με το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους στις περιφερειακές οικονομίες της Ευρωζώνης.

Όπως σημειώνουν, αν και σε γενικές γραμμές είναι ορθή η εκτίμηση ότι η θεμελιώδης εικόνα των οικονομικών του κάθε κράτους αντικατοπτρίζεται στο επίπεδο των αγορών, ενίοτε αυτές αντιδρούν υπερβολικά με αρνητικές συνέπειες για το κόστος χρήματος που καλείται να καταβάλει το κάθε κράτος.

Pantepoptis: Ετσι είναι… τι θα πούνε, ότι θα χρεοκοπήσουμε; Ας γελάσω. Για τόσο ηλίθιους μας περνούν οι «δουνουτάδες»; Αφού μας έβαλαν τους πιο επαχθέστερους όρους και μας έχουν στριμώξει στην γωνία για να πάρουν τα λεφτά τους θα ήταν ηλίθιοι να μην επιβραβεύσουν την ελληνική κυβέρνηση για τα σκληρότερα μέτρα του αιώνα που της επέβαλε η παγκόσμια τράπεζα.

Σου λένε τώρα αυτοί οι κύριοι του ΔΝΤ: «Αφού η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι θέλουμε εμείς, να πούμε και δύο καλές κουβέντες για να συνεχίσουν τα πληρώνουν και να μας ακούν σαν πειθήνια όργανα και για άλλες μας επιθυμίες»

Και εμείς όλοι σαν καλοί νεοέλληνες το λέμε και με υπερηφάνεια σε όλα τα ΜΜΕ οτι δεν θα χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Μπράβο μας… Ε! ρε ξύλο που θέλουμε. Τα πράγματα είναι απλά… έχουμε ήδη χρεοκοπήσει δεν περιμένουμε κανέναν να μας το πει. Όποιος έχει λίγη γνώσει μπορεί να το καταλάβει.

Χρεοκοπήσαμε πρώτα από αξίες, ιδέες, ιδανικά από αγάπη από πατριωτισμό από πολιτισμό και από ήθος! Η οικονομική χρεοκοπία είναι το σύνηθες ακόλουθο σε μια χώρα που το μόνο που της αξίζει είναι μια μεγάλη ντροπή για την σημερινή κατάντια. Θα πρέπει να ντρεπόμαστε που φτάσαμε σε αυτό το σημείο.

Να είστε έτοιμοι όμως… για σκληρές αλλαγές οι αλλαγές θα είναι βίαιες.

Για να γίνει μια νέα αρχή θα πρέπει να υπάρξει ένα τέλος!!! Εσείς βλέπετε να υπάρχει τέλος σε όλη αυτή την αηδία; Όχι βέβαια για αυτό σας λέω ότι πρώτα θα δούμε το τέλος και μετά θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Γιατι τέλος δεν είναι να βάζεις τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα και να λες ότι κάνω νέα αρχή… χαχαχα… Αυτοί που μέχρι τώρα κατέκλεβαν την ελληνική περιουσία, μας παρουσιάζονται σαν σωτήρες και τι με αυτό; Πιστεύεται ότι τώρα θα κάνουμε νέα αρχή;

Αυτό που ήθελαν οι εχθροί μας το πέτυχαν όχι μόνο να μας γονατίσουν σαν χώρα αλλα να μας ξαπλώσουν κάτω στο χώμα.

Ξυπνήστε συμπατριώτες μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου