Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Κύριε Πάγκαλε, μας θεωρείτε κλέφτες και απατεώνες;


Τι ήταν πάλι αυτό που είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, «τα φάγαμε μαζί»; Τι λέτε κύριε Πάγκαλέ μου; Πότε με καλέσατε να τα φάμε και δεν ήμουν εκεί; Τι είπατε; Ας πρόσεχα!!! Είσαστε πολύ λάθος.

Γιατι αγαπητέ μου ο δρόμος της αρετής είναι πολύ δυσκολότερος από τον άλλο δρόμο. Προτιμώ να παλέψω με τις δικές μου δυνάμεις παρά να στρογγυλοκαθίσω σε μια καρέκλα του δημοσίου και να κοροϊδεύω τους συνανθρώπους μου.

Ξεγελάσατε τον κόσμο και τον παρασύρατε σε διορισμούς και άλλες πελατειακές σχέσεις με το δημόσιο. Από την κακιά και επάρατη δεξιά της δεκαετίας του ΄80 περάσαμε στο μπείτε σκύλοι και αλέστε στις δεκαετίας ΄90 και 2000.

Να ξέρετε κύριε Πάγκαλε ότι δεν τα φάηαμε όλοι τα λεφτά ούτε ήμασταν παρεούλα στοι φαγοπότι που είχατε στήσει με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον Κώστα Σημίτη και τους άλλους παρατρεχάμενους πολιτικούς παράγοντες του σιναφιού σας και αυτή την «πετυχημένη συνταγή» συνέχισε ο Κώστας Καραμανλής.

Όλοι οι τεμπέληδες, καλοπερασάκηδες και απατεώνες βρεθήκατε στην πολιτική και τάζατε και δίνατε υποσχέσεις στους συν-έλληνες για λεφτά και θέσεις για να έχετε εσείς κύριε Πάγκαλε το καρπούζι και το μαχαίρι. Όταν λέω εσείς, εννοώ οι πολιτικοί που φτιάξατε ένα υπέροχο δίχτυ εγκλωβίζοντας μια ολόκληρη γενιά στην απραξία και το βόλεμα, στην μιζέρια και στην κοινωνική κατάντια.

Δεν τα φάγαμε κύριε Πάγκαλε τα λεφτά μαζί. Αλλα Πάγκαλος δεν είσαι; Παγκαλιές θα λές.

Εξαπατήσατε τον κόσμο με τις υποσχέσεις σας, έναν κόσμο που τα έφερνε δύσκολα την δεκαετία του ΄80. Το βάλατε να σκέφτεται «αφού μπήκε ο τάδε στο δημόσιο και βολεύτηκε (βουλεύτηκε) μπορώ και εγώ». Βάλατε τους έλληνες πολίτες σε μια λογική του τύπου «εγώ θα σώσω την Ελλάδα;» και του ζητάγατε συνέχεια να ψηφίζει εσάς τους ίδιους πολιτικούς και εσείς συνεχίζατε να τον διορίζεται στο δημόσιο και ξαφνικά του λέτε του έλληνα «δεν χωράμε όλοι, πρέπει να αλλάξει το δημόσιο»

Αφού κάνατε την δουλειά σας του ρίχνετε μια κλωτσιά και του λέτε άντε άδειασε μας την γωνιά.

Εάν δείτε τα εκλογικά ποσοστά των δύο μεγάλων κομμάτων, κύριε Πάγκαλε, θα δείτε ότι μια ζωή το 80% έριχνε την ψήφο του σε αυτά τα κόματα. Ποτέ δεν έχετε δει την αποχή και τα άκυρα. Αν τα βάλετε και αυτά στους ψήφους θα δείτε ότι μόνο το 40% ψήφιζε τα δύο κόμματα.

Αλλά σας βολεύει να μην πηγαίνει ο κόσμος να ψηφίζει. Θέλετε να πηγαίνουν τόσοι όσοι είναι αρκετοί για να σας δίνουν πλειοψηφία.

Εσείς κύριε Πάγκαλε ότι είναι να κάνετε το κάνατε, το θέμα είναι να κάνει κάποια στιγμή και ο λαός κάτι και αυτό που μπορεί να κάνει είναι να πάνε όλοι 100% του εκλογικού σώματος να ψηφίσει… εκεί να σας δώ κύριε Πάγκαλε που δεν θα ξέρετε από πού σας ήρθε… αλλα τι να κάνουμε που τόσα χρόνια έχετε καταντήσει το λαό χωρίς σκέψη και βούληση και έγινε ο λαός έρμαιο των δικών σας συμφερόντων.

Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό κύριε Πάγκαλε που δεν έφαγε λεφτά από το δημόσι για αυτό θα πρέπει όταν κάνετε αυτοκριτική να ξεχωρίζεται κάποια πράγματα.

Γιατί σε αυτή την περίπτωση κάλλιστα μπορούμε και εμείς οι πολίτες να πούμε ότι όλοι οι πολιτικοί και οι κυβερνητικοί παράγοντες είστε ΛΑΜΟΓΙΑ και απατεώνες.

Είστε, όλοι κύριε Πάγκαλε;;; Το ρωτάω γιατί εσείς μας θεωρείτε ότι φάγαμε όλοι τα λεφτά του δημοσίου, δηλαδή μας θεωρείτε κλέφτες και καταχραστές.

Εύχομαι ο Θεός να σε κρίνει εσένα αλλά και το σινάφι όλων των πολιτικών με επιείκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου