Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Δύο μέτρα και δύο σταθμά


Ο Γ. Αγγέλου, δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, αφέθηκε ελεύθερος μετά την πολύωρη απολογία του (11 ώρες) ενώπιον της ανακρίτριας, σχετικά με την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου. Αντιμετωπίζει την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπαιδίου με το δημόσιο.

Καλά, 11 ώρες τι έλεγαν; Οι ερωτήσεις ήταν λίγες και απλές… μάλλον οι απαντήσεις θα έκαναν πολύωρη την εξέταση.

Στον κ. Αγγέλου επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και καταβολή εγγύησης 400 χιλιάδων ευρώ!!! Δεν μπορώ να πώ ότι είναι πολλά ή λίγα. Στις κόρες του Καραβέλα για την υπόθεση της SIEMENS επέβαλαν από 1 εκατομμύριο την κάθε κόρη. Τότε κανένας δεν μίλησε. Τώρα μιλούν για σκευωρία και μεγάλο πρόστιμο…
Κατά την πρόσφατη κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη στην υπόθεση.
Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου, ο κ. Αγγέλου δεν έκανε δηλώσεις.
Γιατι να κάνει; Χαζός είναι; θα αναλάβει το κόμμα και οι διαπλεκόμενοι δημοσιογράφοι!!!

Οι συνήγοροι υπεράσπισης – έχουν φάση

Oι συνήγοροι υπεράσπισης του διευθυντή του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού δήλωσαν ότι «Επρόκειτο για μια απολογία, επί μιας κατηγορίας, κατά τη γνώμη μας, νομικώς και ουσιαστικώς αβάσιμης και αναπόδεικτης. Η κατηγορία στηρίχθηκε σε ένα τηλεφώνημα με τον Π. Δούκα, το περιεχόμενο του οποίου διαστρεβλώθηκε και τελικώς μεταμορφώθηκε σε ένα παντελώς αυθαίρετο κατηγορητήριο, αποδίδοντάς του την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε μία πράξη που δεν έχει καν κριθεί».
Τι λές ρε φίλε; Με ένα τηλεφώνημα τον στρίμωξαν τόσο σκληρά; Τον καημένο τον Αγγέλου
Επίσης, ανέφεραν πως «Η απόφαση περί επιβολής περιοριστικών όρων και μάλιστα τόσο δυσβάστακτων, αγνόησε την προσωπικότητα και την οικονομική κατάσταση του κατηγορουμένου, δεν συνεκτίμησε ανάλογες περιπτώσεις, παραβιάζοντας την αρχή της αναλογικότητας και ουσιαστικώς οδηγεί στην ηθική και κοινωνική του εξόντωση».

Ε…! Εσείς είστε καλά; Θέλετε να εξοντώνετε τον άνθρωπο; Τι πράγματα είναι αυτά; Έχουν δίκαιο οι συνήγοροι. Αυτό είναι εξόντωση.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης κατέληξαν: «Ο κ. Αγγέλου είναι ο πρώτος που επιθυμεί να λάμψει η αλήθεια, να επικρατήσει η λογική και να αποδοθεί το δίκαιο, μακριά όμως από πάσης φύσεως σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη δεν επιτρέπεται να λειτουργεί υπό όρους ή/ και απειλή δημοσιότητας».
Αντε πάλι το γνωστό τροπάριο για την λάμψη της αλήθειας. Λοιπόν εάν βάλετε λέξεις κλειδιά στην μηχανή αναζήτησης της google θα δείτε ότι όλοι οι συνήγοροι τα ίδια λένε για όλες τις υποθέσεις.

Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Ασε που η ΝΔ μιλάει για σκευωρία… ενώ για τις κόρες του καραβέλα κανένας δεν μίλησε για σκευωρία… στην υπόθεση όπου όλα τα έκανε ο πατέρας Καραβέλας που όταν ο Καραβέλας έκανε τις λαμογιές του αυτές ήταν ανήλικες και αυτός έφυγε σαν κύριος.

Αχ, μεγαλοδύναμε τι τραβάμε…

Τα αναφέρω για να συγκρίνουμε ότι η διαπλοκή ξέρει τι κάνει με φερέφωνα τους δημοσιογράφους, εκδότες, καναλάρχες, επιχειρηματίες κλπ κλπ

Και εσύ μ@λ@κ@ έλληνα τρέχα δούλευε για 3 και 60

ΥΓ Για τους ηλίθιους ψευτοεπαναστάτες που το παίζουν τρομοκράτες δεν στοχεύω κανέναν. Καθίστε στους καναπέδες σας. Θα σας δώσουν πληροφορίες τα αφεντικά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου