Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Κακομοίρηδες της ΧΕΣΤΑ… ε… ΣΕΧΤΑ


Μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που οι θρασύδειλοι εκτελεστές σκότωσαν τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια. Η συγκίνηση είναι ακόμη βαθιά μέσα στην ψυχή μου. Αυτοί οι δηλοί σκότωσαν έναν πατέρα ενός παιδιού και ενός ακόμη που κυοφορεί η γυναίκα του. Ένα νέο παλικάρι 37 ετών με όνειρα, θετική σκέψη, διάθεση για δημιουργία και όραμα. Έναν άνθρωπο ο οποίος ποτέ δεν δέχτηκε να συνδιαλλαχτεί με το κατεστημένο, με το κεφάλαιο, με τα μεγάλα εκδοτικά συμφέροντα. Έναν δημοσιογράφο που οι περισσότεροι έλληνες δεν τον ήξεραν. Ήταν ένας αφανής ήρωας.

Τελικά ρε σαΐνια της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ τι καταλάβατε που τον σκοτώσατε; Κάνατε τον κόσμο καλύτερο; Χαχαχα… ας γελάσω. Κούνια που σας κούναγε θα πέσει πολύ βαριά η Θεία τιμωρία.

Όλο λέμε για τους εκτελεστές, αυτούς τους 3 ή 4 πόσοι είναι… τέλος πάντων. Όμως πίσω από αυτούς κρύβονται οι εντολείς. Δεν μπορεί μερικοί άνθρωποι να οργάνωσαν ένα σχέδιο για να σκοτώσουν έναν όχι προβεβλημένο δημοσιογράφο.

Άρα αυτοί που έδωσαν την εντολή κατάλαβαν ότι ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν ένας δραστήριος άνθρωπος ο οποίος μέσα από το blog του κατάφερε να τον διαβάζουν πολλά εκατομμύρια ελλήνων. Ένα blog το οποίο δεν είχε καμία διαφήμιση. Έγραφε, με κείμενα του την δική του άποψη όπως και άλλοι αναγνώστες. Έλεγε την γνώμη του και τα κακώς κείμενα της ελληνικής κοινωνίας.

Για να τον σκοτώσουν αυτά τα γελοία υποκείμενα της ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ πήραν την εντολή από αυτούς που δεν ήθελαν 4 εκατομμύρια έλληνες να διαβάζουν το μπλοκ troktiko, γιατί τους χάλαγε τα σχέδια. Το troktiko έγραφε και ξύπναγε τους ανθρώπους, τους συσπείρωνε ενάντια στην λαίλαπα των μεγαλοδημοσιογράφων, των εκδοτών, των φοροφυγάδων και άλλων απατεώνων της ελληνικής κοινωνίας.

Εντάξει, το troktiko πολλές φορές ειρωνευόταν την ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ και τους άλλους ψευτοεπαναστάτες. Ήταν λόγος για να τον εκτελέσουν; Αρα τον φοβόντουσαν. Ποιοι; Γιατι; Και κάτι άλλο, από πού δόθηκε η εντολή, πώς πάρθηκε μια τέτοια απόφαση; Και για ποιο λόγο δολοφονήθηκε ο Γκιόλιας από την ΣΕΧΤΑ με τρόπο μαφιόζικο;;;

Πολλά τα ερωτήματα. Δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ απάντηση, όμως να ξέρουν οι κύριοι της ΧΕΣΤΑ ε… συγνώμη της ΣΕΧΤΑ ότι σκοτώνοντας ένα παλικάρι με τις αξίες και την ηθική του Γκιόλια το μόνο που κατάφεραν είναι να βγάλουν και άλλους σαν αυτόν στα blog.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα να γράψω το όνομά μου, υπό ένα όρο… να μάθω ποιοι είναι στην ΣΕΧΤΑ, ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται στην ανωνυμία και σκοτώνουν αθώα παλικάρια. Έτσι «μάγκες;» Να παίξουμε επι ίσοις όροις με λόγο και όχι με όπλα. Κακομοίρηδες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου