Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αστεία η προκήρυξη της ΣΕΧΤΑ (ΧΕΣΤΑ) Επαναστατών

Πάμε τώρα στην ΣΕΧΤΑ (ΧΕΣΤΑ). Εκει τα παλικάρια ο Θεός να τα κάνει παλικάρια… έβγαλαν την προκήρυξη τους μετά από μια εβδομάδα από την στυγερή εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια. Τόσο χρόνο ήθελαν για να την ετοιμάσουν!!! Και τη γράφουν σε αυτήν; Τι δεν γράφουν θα έπρεπε να γράψω. Ότι χαζομάρα και ότι ηλιθιότητα θα την βρεις εκει μέσα. Τελικά τα μυαλά που έχουν αυτοί οι φονιάδες πρέπει να είναι αρρωστημένα. Αυτοί δεν θέλουν φυλακή αλλα ψυχολογική υποστήριξη.

Διαβάστε την προκήρυξη στην εφημερίδα ΝΕΑ, όπου και την έστειλαν.

Σε γενικές γραμμές χτύπησαν τον Γκιόλια επειδή ήταν δημοσιογράφος, επειδή ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, επειδή είχε κουμπάρο τον Κεντέρη και φίλους τον βουλευτή Κουκοδήμο και την Πατουλίδου.

Αναφέρουν μέσα στην προκύρηξη ότι ο Γκιόλιας ήταν ανακατεμένος με τις «ντόπες» και φιλίες με τον Τζέκο, επίσης αναφέρουν για το μεγάλο φαγοπότι του 2004 και το ΣΕΓΑΣ, τότε με τους Ολυμπιακούς Αγώνες για χρησές χορηγίες και οικονομικές συμφωνίες με μεγαλοεργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες.

Χαχαχαχ… μιλάμε για ανοησίες. Πρώτα από όλα το 2004 ο Γκιόλιας ήταν ακόμη πιο άγνωστος… η μικρή αναγνωρισιμότητα που πήρε ήταν όταν αποχώρησε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Δηλαδή ένας απλός δημοσιογράφος που έκανε εκτός του αρχισυντάκτη του Μάκη και ρεπορτάζ στίβου, είχε συμμετοχή σε χρυσές χορηγίες και οικονομικές συμφωνίες με μεγαλοεργολάβους και κατασκευαστικές εταιρείες.

ΕΙΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ… Τι να σας πώ βρε κακομοίρηδες… δεν λέω τόσο για τους εκτελεστές όσο για αυτούς που έδωσαν την εντολή, τους ηθικούς αυτουργούς.

Και εντάξει ο Γκιόλιας ήταν σε όλα αυτά μέσα, γιατι δεν βγάλατε στην φόρα ένα από αυτά τα σκάνδαλα; Γιατι δεν τον ξεμπροστιάσατε με αποδείξεις; Και διαλέξατε τα όπλα; Γιατι δεν τον αδειάσετε από την δημοσιογραφία με επιχειρήματα;

Αρα δεν είναι σωστές όλες αυτές οι παπαριές που λέτε αλλά τον θέλατε νεκρό επειδή σας χάλασε την μανέστρα. Επειδή ο Σωκράτης Γκιόλιας έψαχνε και έγραφε αυτά που εσείς θέλατε να αποσιωπήσετε από τον καθοδηγούμενο έντυπο, ραδιοφωνικό και τηλεοπτικό τύπο. Ετσι λοιπόν με τον Γκιόλια νεκρό και το τροκτικό ανενεργό να κάνετε τα γνωστά παιχνίδια σας. Τον έλεγχο των συνειδήσεων και των ανθρώπων.

Ο παντεπόπτης θα γράφει πάντα την άποψη του. Λαϊκό έρεισμα, φονιάδες αθώων ανθρώπων, δεν θα βρείτε ποτέ.

Και να ξέρετε ψευτοεπαναστάτες ότι αν το κράτος βγάλει νόμο, μετά από όλα αυτά, για αυστηρό έλεγχο στα blogs να ξέρετε ότι θα το έχετε εξυπηρετήσει. Άρα τι φιλοσοφικές παπαριές έχετε γράψει άρρωστα πλάσματα στην προκήρυξη σας.

Ας είναι το χώμα του Σωκράτη Γκιόλια ελαφρύ.

Όσο για εσάς θα σας κρίνει ο φιλεύσπλαχνος Θεός, εύχομαι να δείξει έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου