Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Θέλουν να βάλουν χέρι στην ελεύθερη διακίνηση απόψεων και σκέψεων


Τώρα έβαλαν στο μάτι και τα blogs. Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να βγάλει νόμο για να έχουν όλα τα blogs ονοματεπώνυμο. Να ευχαριστήσουμε την επαναστατική οργάνωση ΣΕΧΤΑ (ΧΕΣΤΑ) διότι χάρις στις δικές τους ενέργειες η χαρωπή κυβέρνηση ετοιμάζεται να βγάλει ένα νόμο που θα απαγορεύσει την ελεύθερη διακίνηση, απόψεων, σκέψεων, παραπόνων και καταγγελιών.

Και μετά μου λένε εμένα οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι ότι ο Γκιόλιας «έφταιγε» που τον σκότωσαν αυτοί οι ψευτοτρομοκτάτες της ΣΕΧΤΑ.

Το ελληνικό κράτος συνεχίζει τον κατήφορο μαζί με τους διοικούντες του και τους πολίτες του. Πάτο ακόμη δεν πιάσαμε. Κάντε λίγο υπομονή… έχουμε δρόμο μέχρι να δούμε τον πάτο.

Δεν θα περάσει οποιοσδήποτε φασιστικός νόμος σχετικά με την ανωνυμία των blogs.

Στο facebook εάν γράψεις ότι είσαι στην δουλειά και δεν έχεις πολύ διάθεση για δουλειά μετά από δύο ώρες σε έχουν απολύσει. Φαντάσου να γράψεις κάτι στο ηλεκτρονικό σου ημερολόγιο (blog), όπως ότι είδες τυχαία ή άκουσες τυχαία μια απατεωνιά. Χαχαχα, σου την έχουν πέσει και δεν θα το πάρεις είδηση.

Είστε σοβαροί όλοι εσείς οι προβεβλημένοι δημοσιογράφοι με τι 4 δουλείες; Ή οι βουλευτές που πολύ από αυτούς μπερδεύουν το ποντίκι του Η/Υ με το ποντίκι των υπονόμων; Πιέζετε την κυβέρνηση να βάλει ονοματεπώνυμο στα blogs αλλα και άλλοι παράγοντες της χώρας πιέζουν σε αυτήν την κατεύθυνση. Αντι να βρείτε τους δολοφόνους ελλήνων πολιτών (Γκιόλιας) τον οποίο εκτέλεσαν με 16 σφαίρες επειδή μπορεί να ήταν ο διαχειριστής του blog troktikos, ασχολείστε επικίνδυνα με άλλα θέματα.

Στάχτη στα μάτια δεν θα μας πετάξετε.

Δεν σας πιστεύουμε με τίποτα.. μα με τίποτα, πια!

Είναι μεγάλη η συζήτηση και καλό θα είναι να αφήσετε τις δεξιές φασιστικές αντιλήψεις και τις ψευτοαριστερές προοδευτικούρες γιατι θα σας πάρουμε με τις ντομάτες… άιντε.

Ελεύθερη διακίνηση απόψεων, συζητήσεων, σκέψεων, καταγγελιών, παραπόνων και άλλων πραγμάτων βγαλμένα μέσα από την τρελή καθημερινότητά του έλληνα.

Η Φώτο είναι από το http://massmedia-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου