Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Που είσαι δίκαιο; Που είπες θα σε βρω; Στους δρόμους; Τους κλείνω τώρα και έρχομαι να σε βρω!!!


Μετά την φασαρία που έγινε στην είσοδο της Ακρόπολης θα πρέπει να νιώθουμε ντροπή για αυτές τις καταστάσεις. Νομίζω όμως ότι κανένας δεν θα δώσει σημασία. «Έλά μωρέ… και τι έγινε;» Ίσως κάποιος άλλος θα πει «αφού έχουν δίκαιο καλά κάνουν οι συμβασιούχοι» κάποιοι άλλοι θα πουν «ότι φταίνε τα ματ και το φασιστικό κράτος που συνεργάζεται με το ΔΝΤ» και άλλα πολλά.

Ένας πράος άνθρωπος πολύ δύσκολα θα βγάλει άκρη. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που ως μέσω για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους κλείνουν την Ακρόπολη. Δηλαδή, εντάξει έχουν δίκαιο πρέπει να τους πληρώσουν τα δεδουλευμένα αλλά ντροπή να διεκδικείς με αυτόν τον τρόπο το δίκαιο σου. Ετσι το χάνεις, όσο δίκαιο και να έχεις, και δίνεις αφορμή και δικαίωμα να έρχονται τα ματ και η αστυνομία και μετά να λένε να το κακό κράτος…

Βαρέθηκα αυτό το κρυφτούλι. Από μικρό παιδί βλέπω σε αυτή την χώρα όποιος ήθελε, όποτε ήθελε έκλεινε δρόμους, αεροδρόμια, μουσεία, σχολεία και πάει λέγοντας. Μας μεγάλωσαν και μας έμαθαν ότι το δίκαιο σου το βρίσκεις μόνο αν κάνεις κατάληψη, μόνο αν προκαλέσεις, μόνο αν γίνει φασαρία ή αν βγεις στα τηλεοπτικά κανάλια.

Που είναι το δίκαιο; Στους δρόμους; Στις καταλήψεις; Τώρα θα οργανώσω μια για να το βρω.

Ντρέπομαι για τους νεοέλληνες, ντρέπομαι για το κατάντημα τους. Θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Αυτά βλέπουν οι ξένοι πράκτορες και τα ξένα συμφέροντα που θέλουν την Ελλάδα δική τους και θα βρουν την ευκαιρία να μας την πέσουν και να μας ξεσκίσουν.

Γιατι σήμερα αγαπητέ συμβασιούχε του δημοσίου, που έχεις την καβάτζα σου και δεν θέλεις να χάσεις την θεσούλα σου και πολεμάς και αγωνίζεσαι για τα δικαιώματά σου να σε δώ αν θα γίνει κανένα τσαφ με την Τουρκία ή κανένας πόλεμος αν θα αγωνιστείς με το ίδιο μένος, αν θα είσαι μπροστά στην πρώτη γραμμή για να προσφέρεις με την θυσία σου την ελευθερία των παιδιών σου ή θα λουφάξεις και θα βγεις να φωνάζεις κάτω ο φασισμός και ο εθνικισμός.

Οι πολιτικοί μας έχουν μεγάλη ευθύνη που επέτρεψαν χρόνια τώρα για την εκλογική τους πελατεία να τους τακτοποιούν όλους σε θέσεις του δημοσίου. Γίναμε πολλοί ρε παιδιά, δεν χωράμε. Όλοι στο δημόσιο; Μα όλοι;;; Ένας χριστιανός ένας άνθρωπος δεν σκέφτηκε μα πώς θα χωρέσουμε όλοι; Από πού θα πληρωνόμαστε; Και τώρα φτάσαμε σε αυτά τα χάλια; Χάλια αγαπητή μου συμπατριώτες.

Αν το δίκαιο του καθενός βρίσκεται στους δρόμους και στις καταλήψεις τότε δεν υπάρχει καμιά ελπίδα για σωτηρία

Αλλά να μου τι θυμηθείτε. Πιστεύω ότι εδώ θα είμαστε μετά τις εκλογές της αυτοδιοίκησης. Τα δύο μεγάλα κόμματα θα έχουν πάρει σχεδον 70% μαζί. Δηλαδή 7 στους 10 νεοέλληνες θα δώσουν την ψήφο τους για μια θέση στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου