Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Τρεις μήνες από τον άδικο χαμό του Σωκράτη Γκιόλια


Τρείς μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που οι δολοφόνοι του κοινού ποινικού δικαίου χωρίς ήθος και αξίες σκότωσαν τον Σωκράτη Γκιόλια με 17 σφαίρες. Τρεις ημερολογιακοί μήνες χωρίς τον Σωκράτη, ένα παλικάρι που το μόνο που ήθελε ήταν να γράφει την αλήθεια μήπως και κάνει τον κόσμο καλύτερο.

Σε μερικούς, λίγους, τους πείραζε η δραστηριότητα του Σωκράτη, του ενοχλούσε με αυτά που έβρισκε και με αυτά που έγραφε. Προσπάθησαν να τον πολεμήσουν, προσπάθησαν να τον σταματήσουν και να τον φιμώσουν, μα ο Σωκράτης δεν καταλάβαινε από αυτά. Τι άλλο να κάνουν αυτοί που δεν ήθελαν τα κείμενα του Σωκράτη να βλέπουν την δημοσιότητα. Ζήτησαν την παραγγελία του θανάτου του.

Γιατί παραγγελία ήταν. Αυτοί οι ψευτόμαγκες που το παίζουν επαναστάτες, που βρίσκονται τώρα; Που είστε ελεεινοί και τιποτένιοι της ΣΕΧΤΑ; Που ειστε βρε αργόσχολοι, ανίκανοι να μετρήσετε από το ένα ως το δέκα; Έχετε λουφάξει ε; Τα σκάνδαλα δεν τα βλέπετε στην χώρα μας, την ασέλγεια επιχειρηματιών και κράτους πάνω στα νοσοκομεία δεν τα βλέπετε; Το μνημόνιο με το ΔΝΤ και την ΕΕ δεν το βλέπετε; Τα ψέματα των πολιτικών δεν τα βλέπετε; «Λεφτά υπάρχουν» δεν τα βλέπετε… αλλα τι λέω; Εσείς μόνο ιδιοτελή συμφέροντα εκπροσωπείτε από ότι φαίνετε εκει στην ΣΕΧΤΑ.

Αλλά έτσι είναι, μάγκες το παίζετε μόνο όταν σας το προστάζουν τα αφεντικά. Κρύβεστε όλοι σας πίσω από την ανωνυμία και πίσω από τα εγκλήματά σας. Μετά λέτε ότι σας πειράζουν τα blogs, εμ! πώς να μην σας ενοχλούν αφού αυτά είναι που λένε την αλήθεια, τα blogs είναι που γράφουν ελεύθερα την άποψή τους άνθρωποι με ιδέες, άνθρωποι που ακόμη πιστεύουν ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλύτερη κοινωνία ένα πιο δίκαιο σύστημα.

Όταν όμως κάποιοι ή κάποιος σας πλησιάζει και είναι έτοιμοι ή έτοιμος να σας αποκαλύψει, τότε και μόνο τότε αντί να το βάλετε στα πόδια να φύγετε, βάζετε τους πληρωμένους φονιάδες να μας το παίζουν και ιδεαλιστές.

Ποιοι αυτοί η ΧΕΣΤΑ, πώς είπατε; ΣΕΧΤΑ, καλά ντε μη βαράτε… Επειδή κάποιοι έδωσαν την εντολή, επειδή κάποιοι με κάποιο τρόπο όπλισαν τα περίστροφα θα πρέπει να ξέρουν ότι η τιμωρία τους θα είναι πολύ φρικτή. Όχι από εμένα ή από τον απλό κόσμο αλλά από την θεία δίκη. Όλα εδώ πληρώνονται και όλα στην ώρα τους.

Προς το παρόν ας κάνουμε μια προσευχή για την ψυχή του αδικοχαμένου Σωκράτη Γκιόλια και ο Θεός να είναι κοντά στην γυναίκα του και στα παιδιά του.

Έναν Σωκράτη Γκιόλια σκότωσαν, άλλοι 100 ήδη συνεχίζουν τον έργο του.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να πώ ότι Βλέπουμε όλες τις θεωρίες να καταρρέουν, διότι στηρίζονται σε ορισμένες ηθικές αρχές σε ορισμένες αξίες οι οποίες τώρα έχουν καταρρεύσει. Διότι χωρίς αρχές ο άνθρωπος γίνεται χειρότερος από κάθε άγριο ζώο, το οποίο βέβαια έχει αρχές, τρώει μόνο για να τραφεί κι όταν χορτάσει δεν έχει την πλεονεξία να κατασπαράξει τα πάντα όπως έκαναν οι διευθυντές, οι παγκοσμιοποιητές, τα MEDIA, οι καναλάρχες, οι εργολάβοι και όσοι διαλύουν την κοινωνία γιατί έχουν συμφέρον από την διάλυσή της. Διαλυμένη κοινωνία δίνει το θάρρος και την δύναμη στους λίγους και στους κακούς να κάνουν αυτό που επιθυμούν. Τον πλήρη έλεγχο των πάντων.

Να ξέρουν όμως ότι δεν θα τους περάσει.

Γεια σου Σωκράτη, μας λείπεις αλλά ζεις μέσα στις μνήμες μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα που έχουν φτιάξει οι δικοί του άνθρωποι: www.sokratisgiolias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου