Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Αν πρέπει να γίνει θα γίνει


Η συνέντευξη του πρωθυπουργού δυστυχώς ήταν πολύ βαρετή. Δηλαδή καλά που το STAR έκοψε αυτήν την τραγωδία και είδαμε κάποιο εργάκι. Λίγο ακόμη και θα ήμουν έτοιμος για ύπνο. Τα ίδια και πάλι τα ίδια.

Προσπάθησε να δικαιολογήσει τις αποφάσεις του. Πέταξε τα ψευτοδιλήμματα και μας προκάλεσε λέγοντας ότι μπορεί να πάει σε εκλογές. Όλες οι απαντήσεις του ήταν αν πρέπει να γίνει θα γίνει.

Δηλαδή αν πρέπει να βάλουν νέους φόρους θα βάλουν, δεν το έχουν στο σχέδιο αλλα αν πρέπει να γίνει θα γίνει. Όλα τα έριξε στο αν πρέπει να γίνει θα γίνει.

Για μαλάκες μας περνάει; Αφού πρέπει να γίνει και μετά τις εκλογές θα το κάνει, νέους φόρους. Μην ξεχνάμε ότι οι νέοι φόροι για το 2011 έχουν ήδη υπογραφή από την αρχή του μνημονίου τον Μάιο του 2010.

Όχι κύριε Παπανδρέου, δεν είμαστε μαλάκες, αν νομίζεται ότι απευθύνεστε σε ζώα κάνετε λάθος, μεγάλο λάθος.

Δεν νομίζω το ΠΑΣΟΚ να πείρε λαϊκή εντολή με τις εκλογές του 2009 για μνημόνιο και νέους φόρους. Αν ξέρανε πριν τις εκλογές του 2009 και δεν μας το έλεγαν είναι ΨΕΥΤΕΣ και αν πράγματι έτσι δύσκολα βρήκαν τα πράγματα καλό θα ήταν να πηγαίναμε σε νέες εκλογές για να δούμε σε ποιον ο λαός θα έδινε εντολή για να κυβερνήσει.

Για αυτό κύριοι του ΠΑΣΟΚ και οποιουδήποτε άλλου υπέρμαχου αυτής της πολιτικής, δεν τρώμε κουτόχορτο, ετοιμαζόμαστε όταν θα έρθει η ώρα να βγάλουμε την πατρίδα μας από την δύσκολη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου