Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Πάμε συνέλληνες να πάρουμε την χώρα μας πίσω


Είμαι πολύ χαρούμενος για τις δεκάδες χιλιάδες συμπατριωτών μας που ήρθαν στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και στην Θεσσαλονίκη προσπαθώντας να στείλουν ένα μήνυμα στην κεντρική εξουσία. Το μήνυμα αυτό είναι ολοκάθαρο, σταματήστε τις εχθρικές κινήσεις απέναντι στους Έλληνες πολίτες, τους φόρους, τους διωγμούς και τις άλλες ταπεινώσεις.

Σιγά σιγά ξεκίνησε μια «μικρή» αντίδραση κάποιον χιλιάδων συμπατριωτών μας η οποία πιστεύω ότι θα μεγαλώσει και θα συσπειρώσει όλους τους Έλληνες.

Οι πολιτικοί και οι άλλοι δημόσιοι παράγοντες της χώρας μας θα πρέπει να μην νιώθουν ασφαλείς και δεν είναι καθόλου απειλεί. Απειλές εκτοξεύουν ο πρωθυπουργός και τα υπόλοιπα βουλευτάκια σε υπουργικές θέσεις που κάθε λίγο και λιγάκι μας λένε ότι αν δεν υποκύψουμε στο παράνομο μνημόνιο θα χρεοκοπήσει η χώρα.

Χρεοκοπημένοι είναι αυτοί και το άδειο τους το μυαλό.

Πάμε συνέλληνες να πάρουμε την χώρα μας πίσω από τους χρεοκοπημένους, απαράδεκτους, αμόρφωτους, άξεστους, ανίκανους και κουρασμένους πολιτικούς.

Οι πολιτικοί αλλά και οι άλλοι παράγοντες του δημοσίου θα πρέπει να λάβουν και να αξιολογήσουν πολλοί σοβαρά την σημερινή συγκέντρωση. Το πιθανότερο είναι να λάβουν το μήνυμα από την λάθος μεριά, κακό του κεφαλιού τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου