Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Φτάνει ως εδώ και μη παρ εκεί


Πήραμε αυτή την 5η δόση; Όλη η χώρα κινδυνεύει να παραλύσει για αυτή την 5η δόση από το ΔΝΤ και την ΕΕ. Δηλαδή τι θα αλλάξει στους συμπατριώτες μου; Θα βελτιώσουμε κάτι από την καθημερινότητα μας; Πόσο μικροί γινόμαστε.

Αυτή την κυβέρνηση διαλέξαμε, αυτούς ψηφίσαμε να μας κυβερνούν, αυτούς που λένε ότι λεφτά υπάρχουν και την άλλη μέρα ότι μαζί τα φάγαμε.

Η μόνη ελπίδα είναι στις επόμενες εκλογές να μην τους ξαναψηφίσουμε. Όμως, οι εκλογές είναι σε δύο χρόνια περίπου και σ΄ αυτό το χρονικό διάστημα υπάρχει η πιθανότητα να είναι πολύ αργά για να τους αλλάξουμε.


Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα. Δεν μπορεί να μας κυβερνούν αυτοί που τόσα χρόνια κρύβονται από ασυλίες. Το ελληνικό κοινοβούλιο δεν μπορεί να βασίζεται σε ασυλίες, είναι ντροπή αυτά τα πράγματα. Δεν μπορεί να υπογράφει μόνο ο υπουργός οικονομικών σημαντικές διεθνής συμβάσεις.

Αν και το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό παρόλα αυτά καθόμαστε και το υπομένουμε. Φτάνει ως εδώ και μη παρ εκεί, να φύγετε (πολιτικοί) να πάτε αλλού!

Τρόπος υπάρχει για να ξεφύγουμε από αυτή την δύσκολη στιγμή. Πίστη θέλει και αποφασιστικότητα. Τα έχουμε;

ΥΓ Προσοχή στην καπήλευση των συγκεντρώσεων στις Πλατείες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου