Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Τι κρύβει η φάκα πίσω από τις δηλώσεις της "κυρίας"

Η φωνή του πολυτεχνείου (1973) τι έπαθε; Αυτή η κυρία Δαμανάκη, αυτή η ξεκωλιάρα, που σε ένα κόμμα δεν έχει στεριώσει και τώρα είναι επίτροπός για θέματα αλιείας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τι στα κομμάτια ήθελε να πει από τις Βρυξέλες. Οι εδώ ηλίθιοι δημοσιογράφοι με τα χαζοκάναλα τους το έκαναν πρώτη είδηση. Πώς είναι δυνατόν ο κάθε μαλάκας, αργόσχολος από την έδρα της ΕΕ να γίνεται
πρώτο θέμα στην χώρα μας;



Τι κρύβει η φάκα πίσω από τις δηλώσεις της "κυρίας" και την πολύ μεγάλη συζήτηση στα εγχώρια μέσα επικοινωνίας; Χμμμ…

Εν τω μεταξύ στις ειδήσεις του Alpha Η Κομισιόν βγάζει «ΨΕΥΤΡΑ» τη τρελογριά σχετικά με αυτά που δήλωσε πριν από λίγες ώρες πως στο «τραπέζι» γίνονται διάφορες μεθοδεύσεις για να επιστρέψει η Ελλάδα στη Δραχμή!

Τελικά δεν ξέρεις ποιον να πιστέψεις. Η τρέλα ή η μαλακία έχει κυριεύσει τους δημοσιογράφους και τους ανθρώπους των καναλιών;

Ότι και να είναι, ότι σκοπούς και να είχε αυτή η αποτυχημένη κυρία, καλύτερα να βγάλει τον σκασμό και να κάτσει εκει που είναι. Ότι και να κάνουν οι έλληνες δεν τρώνε άλλο κουτόχορτο. Ετοιμαστείτε έρχεται η σειρά σας λαμόγια πολιτικοί μαζί με τα τσιράκια σας να πάρετε την φούντα του τσολιά και να την βάλετε εκει που ξέρετε.

Μια υπενθύμιση ότι είναι πολύ βαριά αυτή η φούντα του τσολιά.

1 σχόλιο:

  1. Η Δαμανάκη έχει δίκιο , ως προς τις μεθοδεύσεις. Δεν αποκαλύπτει κάτι. Βάζει το ωραίον δίλημμα: "μέτρα ή δραχμή". Δηλ. προτείνει να κάνουμε ευθανασια.
    Τα διλήμματα της να τα βάλει εκεί που ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή