Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Πέμπτη στις 10.30μ.μ. ο τρίτος τελικός


Την ίδια μέρα, Πέμπτη, αλλά σε διαφορετική ώρα και συγκεκριμένα στις 10.30μ.μ. (ΑΝΤ1) θα πραγματοποιηθεί ο τρίτος τελικός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας».

Λόγω του debate για τις Ευρωεκλογές που πραγματοποιείται την ίδια μέρα ήταν πιθανό ο αγώνας μεταξύ των «αιωνίων» να γίνει Παρασκευή, αλλά, όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ θα διεξαχθεί την Πέμπτη, απλώς μια ώρα μετά (10.30μ.μ.). Πρώτη φορά ένας τελικός μπάσκετ διεξάγεται τόσο αργά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι ο 3ος τελικός του Πρωταθλήματος Μπάσκετ ΟΠΑΠ 2008-09 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα – Πέμπτη 28 Μαΐου 2009- και ώρα 22:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1».

http://www.gazzetta.gr

Pantepoptis: Με τα χάλια που είχε ο Ολυμπιακός στον δεύτερο τελικό, τον οποίο και έχασε με 27 πόντους διαφορά, νομίζω οτι μόνο με θαύμα μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Όσο αφορά την αλλαγή ώρας του αγώνα λόγω του debate των πολιτικών, δείχνει πόσο ηλίθιοι είμαστε όλοι μας... Υποθέτω ότι αυτό εξυπηρετεί το μπάσκετ γιατί αν ήταν την ίδια ώρα ο αγώνας με την συζήτηση των πολιτικών δεν θα είχε μεγάλη τηλεθέαση (το μπάσκετ)!!! Το πιάνετε το υπονοούμενο έτσι δεν είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου