Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Μας έχουν παρασύρει στο σύστημα του βολέματος


Θα πρέπει να σταματήσει αυτή η κατηφόρα που έχουμε πάρει εδώ και πάρα πολλά χρόνια σαν χώρα, σαν κράτος, σαν κοινωνία, γενικά διαπιστώνεται μια διάλυση κάθε θεσμών ηθικών και πολιτικών που δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσει.

Έχει μεγαλώσει μια ολόκληρη γενιά πολιτών μαθημένη στα ρουσφέτια, στα κολλητιλίκια και τις παρεούλες μέσα από νεολαίες κομμάτων και άλλες κακές συνήθεις.

Όταν λοιπόν ο πρόεδρος της βρετανικής βουλής εξαναγκάζεται σε παραίτηση και όλοι καταφέρονται κατά των βουλευτών για μικρο σκάνδαλα και όταν η ιταλική δικαιοσύνη κινείτε εναντίον του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην χώρα μας δεν γίνεται απολύτων τίποτα και αυτό πολύ το θεωρούν μαγικά τους. Μαγκιά που οι κοινοί απατεώνες του δρόμου και του μικρεμπορίου έχουν μεταφερθεί στην βουλή, στην κυβέρνηση και στις επιχειρήσεις, χωρίς να μπορεί κανένας να τους ελέγξει. Μα κανένας.!!!!

Μια μεγάλη μερίδα νεοελλήνων οι οποίοι έχουν εκπαίδευση ένα σωρό «στρατιώτες», παρέσυραν όλους εμάς στην δίνη του βολέματος, του βύσματος, της εξυπηρέτησης και των ατομικών συμφερόντων του καθενός από εμάς. Ήξερε η ελληνική δικαιοσύνη για την υπόθεση της Siemens, όμως όταν αποφάσισε να κινηθεί μερικοί κάνουν την τελίτσα και τους ψάχνουμε.

Δουλεύει κάτι σωστό σε αυτήν την χώρα για να δουλεύουν σωστά οι βουλευτές ή οι έλεγχοι που πρέπει να γίνονται; Αφού με ένα φακελάκι που περιέχει χάρτινα νομίσματα μπορείς να κάνεις την δουλειά σου; Ψέματα είναι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου