Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Πρέπει να συνηθίσουμε τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την γρίπη των χοίρων


Εξονυχιστική εξέταση από ειδικούς κινέζους γιατρούς σε επιβάτες της πτήσης ΑΜ 98, απο το Μεξικό με προορισμό το διεθνή αερολιμένα της Σανγκάης. Ένας επιβάτης διεγνώσθη με τη νόσο της γρίπης Α, με αποτέλεσμα οι Κινεζικές Αρχές να προβούν σε άμεσο έλεγχο όλων των επιβατών.
Συνηθίστε στην εικόνα, γιατί κάπως έτσι ταξιδεύουμε ή ίσως και θα ταξιδεύουμε...
protothema.gr

Pantepoptis: Όπως βλέπετε δεν μπορούμε να γλυτώσουμε από κανέναν και από τίποτα. Όλα στον βωμό της ασφάλειας και της προστασίας μας. Εικόνα από ταινία επιστημονικής φαντασίας είναι η παραπάνω.

Μπορείτε να σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν διαπιστωθεί ότι ένας ιός, όχι απαραίτητα αυτός, έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας; Δεν θα βγαίνουμε από τα σπίτια μας… Αφού ο άνθρωπος δεν μπορεί να ελέγξει την κατάσταση τότε η ίδια η φύση, ο ίδιος ο Θεός θα βάλει μια τάξη στο απέραντο χάος που επικρατεί στους ανθρώπους του 2009 μ.Χ.

Εδώ που τα λέμε, μάσκες χειρουργικές χρειαζόμαστε και στον ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ), με τέτοια βρόμα που επικρατεί. Ρε, άνθρωποι να πλένεστε, όχι επειδή τα αποθέματα νερού έχουν μειωθεί εμείς να μην κάνουμε ένα πλυσηματάκι το κορμί μας. Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου